www.gudbrandsdalslopet.com

Bilde tatt ved det idylliske Wangen i Sør-Fron under Gudbrandsdalsløpet 2012 (Foto Anne-Grethe Asphoug)

Gudbrandsdal Motorvognklubb (GMK) har eksistert siden mai 2003, og har derfor rundet sine første 10 år . Dette ønsket klubben å markere ved å starte opp veteranbilløpet GUDBRANDSDALSLØPET. Dette vart bestemt, etter at prøveløpet i 2012 vart svært godt mottatt av deltagere, funksjonærer, publikum og sponsorer.

Løpet blir avviklet gjennom de tre kommunene Nord-Fron, Sør-Fron og Ringebu og vil kanskje variere start/innkomst og også kjørerute i årene som kommer. Kulturlandskapet og de mange severdigheter gjør regionen nesten utømmelig av opplevelser. Gode medhjelpere og støttespillere finnes blant lokalt næringsliv, og det offentlige har via de tre kommunene og regionkontoret for Midt-Gudbrandsdal bidratt økonomisk til at løpet har blitt en realitet. GMK har tidligere hatt en langsiktig avtale med NAF-avd.Nord-Gudbrandsdal, sammen med NAFregionalt og sentralt om utvikling av løpet.. Denne avtalen er nå overtatt av senterforeningen ved Peer Gynt kjøpesenter.

Sett derfor av helga 1-2.sepember 2018 til et besøk i Midt-Gudbrandsdalen. Lørdag 1sept. avvikles det omtalte Gudbrandsdalsløpet for sjette år.

Helgas opplevelser avsluttes med Gudbrandsdalsutstillingen  søndag den 2.september. Dette er en utstilliing delt inn i 5 klasser : Veterane lastebiler/busser -veterane motorsykler/mopeder - veterane europeiske og japanske biler - veterane AmCars og en egen åpen klasse for kjøretøy mellom 20 og 30 år. (retro-klassen). Utstillingen foregår på  Peer Gynt kjøpesenter på Vinstra.